logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Holdfényliget - Az Alpokalja Kalandparkja
Cím: 9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1.Email: info@holdfenyliget.hu
Telefon: 06-30/600-6303Telefon 2: 06-30/600-6303
Internet: www.holdfenyliget.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

élmény- és kalandpark, szabadidős- és gyermekprogramok, outdoor tréningek, képzések, vendéglátás, kalandtúrák, utazások

Bemutatkozás

Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban, Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli turisztikai régió egy eldugott zugában találhatod a vadregényes, varázslatos Holdfény Ligetet. A megálmodói, négy természetszerető fiatal, akik a hely adottságait szem előtt tartva, a legapróbb részletekre is odafigyelve alkották meg 2006 tavaszán, ezt az egyedülállóan szép létesítmény-együttest, ahol a pici gyermekektől a nagymamákig mindenki megtalálhatja a neki kedvező szabadidős tevékenységet, programot.

Ez a tűzzel-vízzel, kővel-fémmel összegyúrt, fák által körülölelt kert helyet kínál a csendre, kikapcsolódásra, táborozásra, kultúrára, és a különleges sporttevékenységre vágyó embereknek, családoknak. A hely fekvésénél fogva a különböző hagyományok találkozóhelye, valamennyi művészeti ágnak teret biztosít. Lehetőséget ad a sportolás szerelmeseinek, hogy különféle izgalmas eszközöket próbáljanak ki és néhány aktív órát, napot vagy hetet töltsenek el a város zajától távol, hogy a Nap és Hold energiáival feltöltődve térhessenek vissza a mindennapokba.

A Liget területére kutyát, és egyéb háziállatot behozni, valamint a Liget tavában fürödni TILOS!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0