logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Isis Galéria-Szombathely
Cím: 9700 Szombathely,  9700 Szombathely, Főt tér 24. (Belső Uránia udvarEmail: info@isisgaleria.hu
Email 2: isisgalszhely@gmail.comTelefon: 20/216-6826, 70/520-2481
Telefon 2: 20/216-6826, 70/520-2481Internet: http://isisgaleria.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Az Isis Galéria a város szívében, és mégis a Városházához vezetõ mellékutca csendjében, extravagáns üzletek sorában, diszkrést eleganciával hívja a szépre vágyó látogatókat. A betekintõ kirakat hetente megújuló mûtárgyai szinte vonzzák az érdeklõdõt. Az üzlet bája az a labirintus, amely mindig beljebb és beljebb csalogatja a vendéget.
Mert igazi vendég az ide betérõ. A tulajdonos, Ibolya mûvészetszeretete, hozzáértése nemcsak a gyakran rendezett kortárs képzõmûvészek kiállításain látszik, igazi tárlatvezetést tart, miközben ráérez vendége ízlésére. Mindenki fontos számára, az is, aki csak gyönyörködni akar, az is, aki egy kis esztétikum élvezésével keres menedéket a mindennapok problémái elõl.
A választéknak az a praktikuma, hogy nemcsak sokfélét kínál, de sokféle lakásba, modern és klasszikus berendezéshez, apró vagy impozánsan dekoratív méretben, magánlakásba vagy középületbe is.
A vevõ iránti bizalom példaértékû: az áhított tárgyat hazaviheti, illesztgetheti, keresgetheti a helyét, ám ha mégsem passzol, visszahozhatja vagy másikra cserélheti.
Egy üzlet, egy kiállító terem, amely békét, harmóniát sugároz szemnek és léleknek - ritka a mai rohanó világban.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0