logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Sándor Plasztikai-Esztétikai Sebészet
Cím: 9700 Szombathely, Széchenyi u. 4-6.Email: sandorplasztika@gmail.com
Telefon: 06/20-530-65-88Telefon 2: 06/20-530-65-88
Fax: +36) 94 343-300 |Fax 2: +36) 94 343-300 |
Internet: http://sandorplasztika.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

A természet nem mindenkihez egyformán kegyes az emberi test külsejének megformálásában.
Sokan elégedetlenek a veleszületett külső jegyekkel, mások az idők során elvesztett szépségtulajdonságukat szeretnék visszaszerezni.
Az esztétikai vagy más szóval "szépségsebészet" tárgya az emberi test külső megjelenésén esett hibák kijavítása.
E zavaró szépséghibák lehetnek veleszületettek (pl. horgas nagy méretű orr, elálló fül), és szerzettek (pl. szülés következtében meglazult emlők, elhízást követő kötényhas), és lehetnek egyszerűen az öregedés természetes következményei, mint a ráncos arc, vagy a táskás szemhéj. Nem humánus dolog az esztétikai műtétet kérő beteget a hiúság vádjával illetni. Már Joseph, a XX. század első felének kiemelkedő plasztikai sebésze megállapította sok évtizedes tapasztalata alapján, hogy "nem a hiúság a mozgató erő, hanem az elcsúfítottság érzése, azaz az elcsúfítottsággal, annak lelki és anyagi következményeivel szemben érzett ellenszenv".
Az ember társas lény. Szociális beilleszkedését, az emberekkel való kapcsolatát nagymértékben befolyásolhatja a szépség jegyeinek meggyengülése vagy hiánya. Párkapcsolatát veszélyeztetheti, magabiztosságát gyengítheti az elcsúfítottság érzése. Szakmai előrehaladását, esetleg munkalehetőségét korlátozhatja az előnytelen külső. Egy sikeres plasztikai műtét újból önbizalmat adhat, visszatérhet az elveszett életkedv.
Az emberek a plasztikai sebészeti műtétekkel szemben lelki alkatuknak megfelelően különbözőképpen reagálnak. Vannak akik kizártnak tartják, hogy a különböző torzulásokon, kozmetikai, esztétikai elváltozásokon műtéttel javítani lehessen. Mások szerint napjainkban a plasztikai sebészet mindenre képes, és a műtét úgy is elvégezhető, hogy annak semmiféle nyoma sem marad. Az igazság valahol középen van.
Tény, hogy egy sikeres plasztikai sebészeti beavatkozás hihetetlen önbizalmat ad, a megváltozott külső pozitív gondolatokat ébreszt a paciens egész életvitelében. A plasztikai-esztétikai beavatkozások sohasem "rutin műtét"-eket jelentenek, hanem minden esetben gondosan megtervezett, személyre szabott, konzultációk során kialakított egyéni megoldásokat.
Ha plasztikai sebészeti műtétet szeretne végeztetni, előtte érdemes alaposan tájékozódni, akár több plasztikai sebészt felkeresni és véleményét kikérni. Amennyiben sikerül megtalálnia azt a plasztikai sebészt, akinek szakmai tevékenysége, humánus magatartása és emberi tisztessége Önben bizalmat ébreszt, a remélt műtét utáni siker és elégedettség biztosan nem marad el.

Bemutatkozás

• Sebész-, traumatológus- és plasztikai sebész szakorvos • Regionális plasztikai sebész szakfőorvos • Igazságügyi orvos-szakértő

Keresőszavak

plasztikai sebész, esztétikai sebészet

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0