logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Antipest - Környezethigéniai Kft.
Cím: 7631 Pécs, Nagypostavölgyi út 114.Email: biotox@nextramail.hu
Telefon: 06-20/922-6757Telefon 2: 06-20/922-6757

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

rovarirtás
A kártevők elleni védekezési technológiánkat az Európai Unióban és más fejlett országokban elvárt és alkalmazott Integrált Kártevőirtási Gyakorlathoz IPM, IPC igazítjuk, melynek alapvető módszerei a:
- állapot felmérés, fertőzöttség-kontroll
- prevenciós szaktanácsadás, kapcsolattartás az ellenőrző hatóságokkal
- mechanikai-, fizikai-, biológiai-élettani védekezési eljárások
- vegyi eljárások alkalmazása
- az alkalmazott eljárások beépítése, illesztése a helyi minőségirányítási rendszerekbe
- a tevékenység dokumentálása

A fenti módszerek természetesen egymáshoz szorosan kapcsolódva, folyamatban értendők.
Társaságunk a fentieken túlmenően, természetesen törekszik az ökológiai megfelelőségre is, ezért mindenkor szem előtt tartja, hogy az élő környezetet vegyszerekkel feleslegesen ne terhelje.

Bemutatkozás

Az ANTIPEST Kft. környezethigiéniai szolgáltatásai az egészségügyi kártevőirtás, kártevő-mentesítés, fertőtlenítés, mezőgazdaságilag nem művelt területek gyom-mentesítése.
Képzett szakembergárdánk több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Munkatársaink nagy része 1983 óta különböző vállalkozási formában együtt dolgozik, így ez a stabilitás az egyik garanciája a cég szakmai megfelelőségének.
A másik garancia, hogy kizárólag szakképzett munkatársakat alkalmazunk, akik regisztráltak az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal működési nyilvántartásában.
Stratégiánk meghatározó eleme a határidőre, jó minőségben elvégzett munka, a szakszerűség, a biztonság, és a megbízhatóság, ami az általunk kezelt területeken, a közvetlen partnerkapcsolatra épül.
Szakmai gyakorlatunk, tapasztalatunk, gépi felszereltségünk, és az alkalmazott hatékony, környezetbarát irtószerek, mindenfajta egészségügyi kártevő-mentesítési feladat megoldására alkalmasak.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0