logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Állatorvosi Rendelő és Kutyakozmetika-S
Cím: 9700 Szombathely, Thököly u. 13.Email: annarendeloje@gmail.com
Telefon: 06-30/947-2345Telefon 2: 06-30/947-2345
Fax: 06-94/501-627Fax 2: 06-94/501-627
Gps: 47.228797 , 16.620519

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Dr. Kiss Anna állatorvos rendelőjének jellegzetessége és különlegessége, hogy a vendégkör egy helyen találja meg a szerteágazó, de összességében mégiscsak egymáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat: az állatorvost, kutyakozmetikai tevékenységet, a gyógyszereket és a kutyáknak való egyéb kiegészítő termékeket: tápot, pórázt, samponokat és sok mást.

Nyitva tartás:
Hétfő: 8:00-17:00
Kedd: 8:00-17:00
Szerda: 8:00-17:00
Csütörtök: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-17:00
Szombat: 9:00-12:00

Bemutatkozás

Az állatorvosi rendelő természetesen nem csak a kutyák számára nyitott, a gazdik bátran hozhatnak bármilyen házi kis kedvencet, macskát, tengeri malacot, nyulat, stb.

A rendelő specialitása a homeopátia, amely emberekre alkalmazva sem túlzottan elterjedt, kutyák számára pedig igazi kuriózum. Lényege, hogy nem hagyományos gyógyszerekkel, kívülről bevitt hatóanyaggal pusztítják el a kórokozót, hanem olyan homeopátiás készítményekkel kezelik az állatot, amelyek aktivizálják a kutya ellenálló képességét, növelik a védekezési szintjét, és így önmaga győzi le a betegséget.

Míg a hagyományos kezelést a gyors beavatkozást igénylő esetekre, addig homeopatikus orvoslást inkább a hosszan elnyúló problémákra ajánlja a doktornő.

Dr. Kiss Anna tanácsa az olvasóknak: Mielőtt kutyavásárlásra adná a fejét valaki, célszerű konzultálni egy állatorvossal. Nem biztos, hogy egy laikus pusztán a szimpátia alapján el tudja találni, hogy neki melyik kutya lenne a legmegfelelőbb, hiszen nagyon sok függ az egyéb körülményektől, pl. kertes ház vagy lakás, annak mérete, gyermekek kora, időbeosztásunk stb.

Sokan vannak olyanok, akik csak a vásárlás után jönnek rá, hogy egy-egy fajta tartása mit is jelent a gyakorlatban. Az USA-ban az ilyen konzultáció teljesen természetes dolog, nálunk még sajnos egyáltalán nem, pedig sok későbbi kellemetlenségtől megkímélheti a gazdát és a kutyát egyaránt.

Keresőszavak

kutyakozmetika,állatorvos,állatorvosi rendelő,gyógyszerek,szolgáltatások,kutyák,macskák,tengeri malac,nyúl,tápok,póráz,sampon,homeopátiás készítmények,kezelés,szombathely állatorvos, szombathely kutyakozmetika,vas megye állatorvos , vas megye kutyakozmetika

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0