logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Őrségi Patakparti Alpaka Panzió és Farm
Cím: 9936 Kisrákos, Fő út 60.Email: konyekata@gmail.com
Email 2: info@alpacafarmhungary.comTelefon: 30/851-5556
Telefon 2: 30/851-5556 Internet: http://alpacafarmhungary.com/panzio/elerhetosegein

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Több generációs farmer családból származom. Édesapám több száz szarvasmarhát tartott szabad tartásban,mint az amerikai birtokokon,akit mindenki csak úgy ismert: A Farmer. 2013.10.12 Szaknyér 072 Ezért számomra is teljesen egyértelmű volt, hogy valamikor ezt az életformát éljem.Az Őrségben nagyon komoly hagyományai vannak az állattartásnak, az Alpok-aljai párás klíma kiváló lehetőséget biztosít a dús legelők,rétek kialakulásához. Gyerekkoromban szerzett tapasztalataim révén bátran vágtam bele ebbe a munkába. Minden szabad időmet az állatok között töltöttem. Három éves voltam, amikor egy hét mázsás bika játszadozás közben a fülbevalómra lépett, kiszakítva azt a fülemből. Ez kiváló iskola volt számomra, itt mindent megtanultam, amit a növényevő állatok szabad tartásáról tudni kell. Első gondolatom nekem is a szarvasmarha tartás volt,de rájöttem,ez nem igazán nőknek való feladat,főleg, ha rideg tartásban gondolkodunk. Aztán utazásaim során, Dél-Amerikában találkoztam és ismerkedtem meg az alpakákkal és a velük rokonságban lévő vicunyákkal, guanacokkal.

Bemutatkozás

KÍNÁLATUNK: –100 % alpaka gyapjúból készült fonalak –plüss alpakák, és emléktárgyak melyek megvásárolhatók és megtekinthetők a Patakparti Alpaka Panzióban. Az alpakák a dél-amerikai tevék családjába tartozó cuki kis állatok. Bundájából a világ egyik legjobb minőségű gyapjúját állítják elő. Az inka királyok öltözékei is alpaka gyapjúból készültek. A világ vezető divat-cégei szívesen dolgoznak vele. Szálszerkezete rendkívül finom, ezért soha nem érezzük szúrósnak. A juhok bundájánál sokkal könnyebb, légies, a kártolt gyapjú tapintása olyan, mintha az angyalkák felhőit simogatnánk. A nálunk árult alpaka fonalak és termékek mind a farmunkon élő állataink bundáiból készültek, adalékanyagok nélkül.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, vendégház

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0